Καρπου 29 Ν. Κοσμος 116 31 Αθηνα
Δευ-Παρ 8:30-18:00, Σαβ 8:30-14:00

Παράδοση

Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας εξαρτάται από τον τρόπο αποστολής και κυμαίνεται μεταξύ αυθημερόν παράδοσης και παράδοσης 1-2 εργάσιμων ημερών. Ο χρόνος παράδοσης για ειδικές παραγγελίες εξωτερικού διαφέρουν.

Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται όλες τις εργάσιμες ημέρες από τις 9.00-17.00. Για παραγγελίες που γίνονται πριν τις 16.00, η παράδοση γίνεται αυθημερόν εντός Αττικής, και αυθημερόν ή την επόμενη εργάσιμη για την υπόλοιπη Ελλάδα. Οι παραδόσεις παραγγελιών το Σάββατο πραγματοποιούνται μετά από τηλεφωνική επικοινωνία.

Καθυστέρηση Παραγγελίας

Παρ’ όλα αυτά, σε σπάνιες περιπτώσεις η παραγγελιά σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

(α) Το προϊόν που παραγγείλατε έχει ήδη καταργηθεί και δεν είναι διαθέσιμο: Ανάμεσα στα προϊόντα που εκθέτουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα υπάρχουν σπάνιες περιπτώσεις όπου ο προμηθευτής τους ξαφνικά και απροειδοποίητα ανακοινώνει ότι τα καταργεί. Στην περίπτωση αυτή υπάλληλος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας δώσει όλες τις εναλλακτικές λύσεις.

(β) Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελίας σας.

(γ) Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή π.χ. τα στοιχεία που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα.

(δ) Δυσπρόσιτες και εξαιρετικά δυσπρόσιτες περιοχές, όπως απομακρυσμένα χωριά και κοινότητες που απέχουν πάνω από 20 χιλιόμετρα από το σημείο εξυπηρέτησης ενδέχεται να καθυστερήσουν επιπλέον  στην παράδοσή τους, κάτι που γίνεται πολύ σπάνια. Συνήθης χρόνος παράδοσης για τις δυσπρόσιτες περιοχές είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες.

Σε κάθε περίπτωση θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά για να σας ενημερώσουμε εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το σημείο παράδοσης που έχετε δηλώσει.

  • Εξειδίκευση
  • Πιστοποιήση
  • Ευελιξία

Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ

Επικοινωνια

Κάρπου 29, Νέος Κόσμος, Αθήνα, 116 31
Βρείτε μας ΕΔΩ
Ελλάδα 2.0 - Με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης