προστέθηκε στο καλάθι σας

Δεν είναι δυνατή η καταχώρηση παραγγελίας από την συγκεκριμένη χώρα. Παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε με το κατάστημα στο email rellasepe@gmail.com. United States

 6947441620 / 210 9017389 / 210 9016907

Koni FSD

Το πρώτο σετ αμορτισέρ προσφέροντας ανώτερο κράτημα χωρίς συμβιβασμούς στην άνεση. Η Koni παρουσιάζει το FSD , το πρώτο χωρίς συμβιβασμούς αμορτισέρ στον κόσμο. Μια νέα επαναστατική τεχνική που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της σταθερής και άνετης ανάρτησης σε ένα τέλειο αμορτισέρ. Σταθερό για σπορ οδήγηση ακόμα και σε οδοστρώματα. Άνετο για μια ομαλή βόλτα σε ανώμαλο οδόστρωμα.

Μια νέα επαναστατική τεχνική με την οποία τα οφέλη και των δύο τύπων χαρακτηριστικών διαδρομής συνδυάζονται σε ένα τέλειο αμορτισέρ. Ξεπερνώντας τα μειονεκτήματα του παρελθόντος. Αμορτισέρ FSD: ένα έξυπνο σύστημα ανάρτησης και αυτόματης προσαρμογής σε οδικές συνθήκες. Και όλα αυτά σε ένα κλάσμα του δευτερολέπτου. Το FSD εγγυάται μεγαλύτερη σταθερότητα, μεγαλύτερο έλεγχο και, επομένως, μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΓΝΩΡΙΣΜΑΤΑ

Λήγει τον συμβιβασμό μεταξύ άνεσης και χειρισμού
Δεν υπάρχει ανάγκη για αισθητήρες, καλώδια, ή άλλες ηλεκτρονικές συσκευές
Απόλυτο κράτημα στο δρόμο και χειρισμός
Μεγάλη σταθερότητα
Ιδανικό επίπεδο άνεσης
Μέγιστη οδηγική απόλαυση

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ KONI

Ήδη από το 1857, η Koni ξεκίνησε ως επιχείρηση στο Oud Beijerland της Ολλανδίας, με την κατασκευή ιπποσκευών και ταπετσαριώn. Μέχρι το 1918, η παραγωγή είχε ενεργοποιηθεί στα καλύμματα καλοριφέρ και ελατηρίων και αργότερα επίσης στον ψεκασμό μετάλλο αυτοκινήτου. Το 1932, η Koni ξεκίνησε την παραγωγή των αμορτισέρ τριβής. Το 1940, ένας συλλέκτης αυτοκινήτων ήταν το πρώτο προϊόν που φέρει το όνομα Koni. Από το 1950, η Koni έχει εξελιχθεί από μια μικρή εξειδικευμένη τοπική εταιρεία σε μια πολυεθνική ειδική στα αμορτισέρ με θυγατρικές στη Γαλλία, τη Γερμανία και τις ΗΠΑ και με ανεξάρτητους εθνικούς διανομείς και πράκτορες σε περισσότερες από 90 χώρες στον κόσμο. Σήμερα η Koni αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως κατ 'εξοχήν ειδικός στην ποιότητα αμορτισέρ , εστιάζοντας αποκλειστικά στην υψηλής απόδοσης και τεχνολογίας αμορτισέρ για αυτοκίνητα, αγωνιστικά, φορτηγά καταλύματα, λεωφορεία, ρυμουλκούμενα, μηχανές και σιδηροδρομικό τροχαίο υλικό.

Η Koni αναπτύσσει, κατασκευάζει και πωλεί σε όλο τον κόσμο υψηλής ποιότητας και απόδοσης υδραυλικά αμορτισέρ και συστήματα για επιβατικά και αγωνιστικά αυτοκίνητα, λεωφορεία, φορτηγά, ρυμουλκούμενα, κλπ. Η Koni Automotive με τα αμορτισέρ της αγοράς, τα στηρίγματα και τα συστήματα απόσβεσης γίνεται ανώτερη σε ποιότητα και σε ικανότητα οδήγησης. Τα Koni Original Equipment προϊόντα είναι ειδικά σχεδιασμένα για να παράγονται σε μικρότερες ποσότητες για τα μοντέλα από μεγάλους κατασκευαστές ΟΕ ή για μοντέλα υψηλής απόδοσης (κατασκευαστές μηχανοκίνητου αθλητισμού).