προστέθηκε στο καλάθι σας

Δεν είναι δυνατή η καταχώρηση παραγγελίας από την συγκεκριμένη χώρα. Παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε με το κατάστημα στο email rellasepe@gmail.com. United States

 6947441620 / 210 9017389 / 210 9016907

Sachs

Το αποδεδειγμένο πρόγραμμα αμορτισέρ σε ευνοϊκή τιμή, πληροί τις υψηλές απαιτήσεις για άνεση και ασφάλεια - για σχεδόν όλα τα οχήματα.

Ο τεχνικός εξοπλισμός έχει προσαρμοστεί για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της αυτοκινητοβιομηχανίας. Αυτό εγγυάται το ίδιο επίπεδο ασφάλειας και άνεσης που θα βρείτε σε ένα νέο όχημα. Κορυφαία ποιότητα υλικών παρέχουν αντίσταση στη διάβρωση και χαμηλή φθορά. Τέτοια παραδείγματα είναι τα επιχρωμιωμένα και γυαλισμένα έμβολα ράβδων. Ο συνδυασμός αυτών των δύο συστατικών, όχι μόνο εγγυάται την αεροστεγανότητα του αμορτισέρ, αλλά και υψηλό επίπεδο άνεσης χάρη στην χαμηλή τριβή. Επιπλέον, το γεγονός ότι το βερνίκι με βάση το νερό παρέχει όχι μόνο αξιόπιστη προστασία στις πέτρες, τη διάβρωση του νερού στο αλάτι και άλλες περιβαλλοντικές επιρροές, αλλά είναι επίσης φιλικό προς το περιβάλλον (όπως είναι η περίπτωση με όλα τα προϊόντα Sachs), καθιστά την όλη υπόθεση τέλεια.

Το αμορτισέρ Sachs απευθύνεται σε οδηγούς που τους αρέσει να κάνουν καθημερινή οδήγηση χωρίς προβλήματα και τις διακοπές τους με την ευκολία οδήγησης - έτσι περιμένουν υψηλή ασφάλεια και άνεση. Στην κίνηση της πόλης, σε επαρχιακούς δρόμους και στην εθνική οδό. Για σχεδόν όλα τα οχήματα.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ SACHS

Τα προϊόντα της SACHS είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά και αντικατοπτρίζουν την εξέλιξη της τεχνολογίας. Στέκονται για υψηλή απόδοση και αξιοπιστία. Αυτός είναι ο λόγος γιατί πολλές γνωστές εταιρείες κατασκευαστών αυτοκινήτων εξοπλίζουν τα οχήματά τους με τα προϊόντα της SACHS: Κάθε χρόνο, περισσότερα από 10 εκατομμύρια νέα οχήματα εξοπλισμένα με αμορτισέρ SACHS βγαίνουν από τη γραμμή παραγωγής. Επιπλέον, η SACHS προσφέρει υψηλής ποιότητας συμπλέκτες για τους κατασκευαστές αρχικού εξοπλισμού και την αγορά ανταλλακτικών.

Ειδικές τεχνικές χρησιμοποιούνται οπουδήποτε μπορούν να οδηγήσουν σε σημαντική βελτίωση των οδηγικών επιδόσεων. Ένα παράδειγμα είναι ητεχνολογία αύλακος, η οποία βοηθά να προσαρμόσει τη δύναμη απορρόφησης σε ορισμένα οχήματα. Η "state-of-the-art" τεχνολογίας βαλβίδα η οποία επιτρέπει ένα ειδικό συντονισμό των φθίνουσων χαρακτηριστικών. Προηγμένη τεχνολογία με ακρίβεια και ατομικά εξατομικευμένη για να ταιριάζει σε κάθε τύπο οχήματος, άξονα, κατασκευή και σχεδίαση ανάρτησης. Με αυτόν τον τρόπο, το Advantage πείθει πάνω απ 'όλα με υψηλά αποθέματα ασφαλείας και βέλτιστο κράτημα στο δρόμο.