προστέθηκε στο καλάθι σας

Δεν είναι δυνατή η καταχώρηση παραγγελίας από την συγκεκριμένη χώρα. Παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε με το κατάστημα στο email rellasepe@gmail.com. United States

 6947441620 / 210 9017389 / 210 9016907

Bilstein B4

Η τεχνολογία Bilstein σχεδόν για κάθε τύπο οχήματος. Με τα "μαύρα" αμορτισέρ για την αντικατάσταση εργοστασιακού εξοπλισμού, κάθε οδηγός – και κάθε πορτοφόλι – βρίσκει αυτό που χρειάζεται. Φυσικά σε έξοχη ποιότητα πρώτης τοποθέτησης και αποκομίζοντας το σύνολο της εμπειρίας της Bilstein.

Το γνήσιο προϊόν κερδίζει οποιοδήποτε αντίγραφο. Και ως ο εφευρέτης του πρώτου αμορτισέρ μονού σωλήνα αερίου πίεσης για μαζική παραγωγή με βάση την "αρχή του άνθρακα", η Bilstein έχει προωθήσει τα γνήσια προϊόντα της από το 1954. Η τεχνογνωσία και οι καινοτομικές επιδόσεις που έχουμε συνεχώς από τότε δίνουν στα μαύρα αμορτισέρ της Bilstein μεγάλο μπόνους στην ποιότητα τους. Και αυτό το μπόνους αντανακλάται σε μεγαλύτερη ασφάλεια για τους ελιγμούς φρεναρίσματος, αλλαγές φορτίου, δύσκολες οδικές συνθήκες, κλπ. Το Bilstein B4 προσφέρει OEM-ποιότητας ανταλλακτικό για σχεδόν σε κάθε όχημα.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ:

100% Bilstein αέριο τεχνολογίας πίεσης
Σταθερή δύναμη απόσβεσης
Υψηλή απόδοση αποθεματικών
Ποιότητα OEM

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ BILSTEIN

Καλώς ορίσατε στον κόσμο της Bilstein. Ένα όνομα που για περισσότερα από 50 χρόνια έχει ταυτιστεί με την έννοια υψηλές επιδόσεις στην τεχνολογία των αναρτήσεων. Αυτό αποδεικνύουν και οι πολλές εθνικές και διεθνείς επιτυχίες όσων χρησιμοποιούν στους αγώνες τα προϊόντα Bilstein και οι διάφορες διακρίσεις της εταιρείας ως "Best Brand". Η εμπιστοσύνη των πρωτοπόρων αυτοκινητοβιομηχανιών του κόσμου που για την εξέλιξη των μοντέλων τους εμπιστεύονται τις καινοτομίες και την ποιότητα των αναρτήσεων Bilstein. Για αυτό τον λόγο είμαστε σε θέση να προσφέρουμε για πολλά οχήματα των τελευταίων δεκαετιών αμορτισέρ και αναρτήσεις που έχουν προσαρμοστεί ειδικά για αυτά – στον τομέα της επισκευής, βελτίωσης ή του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Γνωρίστε τον κόσμο και την ποικιλία των προϊόντων μας από κοντά. Όμως το γνήσιο οδηγικό συναίσθημα που προσφέρει η Bilstein θα το νιώσετε μόνο μετά τα πρώτα χιλιόμετρα με προϊόντα της Bilstein. Σας ευχόμαστε ήδη από σήμερα απολαυστικά και ασφαλή χιλιόμετρα.

Η εταιρεία Bilstein υφίσταται από το 1873. Το 1954 οι μηχανικοί της άρχισαν να εξελίσσουν το προϊόν που επρόκειτο να κάνει το όνομα Bilstein διάσημο στον κόσμο του αυτοκινήτου: Τον πρώτο σε επίπεδο παραγωγής αποσβεστήρα μονού σωλήνα (αμορτισέρ) αερίου που δημιούργησε επανάσταση στην τεχνολογία των αναρτήσεων και παρείχε εντυπωσιακά χαρακτηριστικά ασφάλειας και άνεσης. Τοποθετήθηκε στο στάνταρ εξοπλισμό των αυτοκινήτων Mercedes-Benz για πρώτη φορά το 1957. Από τότε η Bilstein έχει γίνει συνώνυμο των καλύτερων αμορτισέρ αερίου. Σήμερα τα προϊόντα Bilstein αποτελούν μέρος της τεράστιας γκάμας προϊόντων που προμηθεύει η Thyssen Krupp Automotive Group στις αυτοκινητοβιομηχανίες.