Καρπου 29 Ν. Κοσμος 116 31 Αθηνα
Δευ-Παρ 8:30-18:00, Σαβ 8:30-14:00

Αμορτισέρ

Αμορτισέρ για Fiat Punto Koni Street T (1994-1999)

318.00 €
Εμπορία αμορτισέρ, ελατηρίων, συστημάτων συμπλέκτη
Κάρπου 29 11631 Νεός Κόσμος, Αθήνα, Ελλάδα
2109017389 - 2109016907 info@rellasamortiser.gr Rellas EPE Logo Rellas EPE Banner Image

Οι καταπληκτικές επιδόσεις του βασικού μοντέλου STR.T των αμορτισέρ KONΙ, προσφέρει το βελτιωμένο κράτημα και την ποιότητα της KONl για τον ενθουσιώδη οδηγό, με γνώμονα το κόστος.
Είτε πρόκειται απλώς για ανανέωση και αναβάθμιση ενός οχήματος, είτε για να ταιριάζει με χαμηλωμένα ελατήρια απόδοσης και άλλες τροποποιήσεις, το KONΙ STR.T παρέχει υψηλή σχέση ποιότητας - τιμής.

Πλεονεκτήματα του προϊόντος Koni Street T:

Αξεπέραστη σχέση απόδοσης / τιμής χάρη στην εξατομικευμένη σύνθεση ποιότητας, τεχνογνωσίας και εντυπωσιακής απόδοσης.
Τέλεια κράτημα στον δρόμο και βέλτιστο χειρισμό.
Κάθε αμορτισέρ STR.T είναι απευθείας από το εργοστάσιο ειδικά προσαρμοσμένο για κάθε διαφορετικό τύπο οχήματος.
Δυνατότητα προσαρμογής των αμορτισέρ STR. T με ελατήρια χαμηλώματος.

Φωτογραφία κατασκευαστή

Το 1932, η Koni ξεκίνησε την παραγωγή των αμορτισέρ τριβής. Το 1940, ένας συλλέκτης αυτοκινήτων ήταν το πρώτο προϊόν που φέρει το όνομα Koni. Από το 1950, η Koni έχει εξελιχθεί από μια μικρή εξειδικευμένη τοπική εταιρεία σε μια πολυεθνική ειδική στα αμορτισέρ με θυγατρικές στη Γαλλία, τη Γερμανία και τις ΗΠΑ και με ανεξάρτητους εθνικούς διανομείς και πράκτορες σε περισσότερες από 90 χώρες στον κόσμο. Σήμερα η Koni αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως κατ 'εξοχήν ειδικός στην ποιότητα αμορτισέρ , εστιάζοντας αποκλειστικά στην υψηλής απόδοσης και τεχνολογίας αμορτισέρ για αυτοκίνητα, αγωνιστικά, φορτηγά καταλύματα, λεωφορεία, ρυμουλκούμενα, μηχανές και σιδηροδρομικό τροχαίο υλικό.

Η Koni αναπτύσσει, κατασκευάζει και πωλεί σε όλο τον κόσμο υψηλής ποιότητας και απόδοσης υδραυλικά αμορτισέρ και συστήματα για επιβατικά και αγωνιστικά αυτοκίνητα, λεωφορεία, φορτηγά, ρυμουλκούμενα, κλπ. Η Koni Automotive με τα αμορτισέρ της αγοράς, τα στηρίγματα και τα συστήματα απόσβεσης γίνεται ανώτερη σε ποιότητα και σε ικανότητα οδήγησης. Τα Koni Original Equipment προϊόντα είναι ειδικά σχεδιασμένα για να παράγονται σε μικρότερες ποσότητες για τα μοντέλα από μεγάλους κατασκευαστές ΟΕ ή για μοντέλα υψηλής απόδοσης (κατασκευαστές μηχανοκίνητου αθλητισμού).
Κατάλογος Κατασκευαστή

  • Εξειδίκευση
  • Πιστοποιήση
  • Ευελιξία

Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ

Επικοινωνια

Κάρπου 29, Νέος Κόσμος, Αθήνα, 116 31
Βρείτε μας ΕΔΩ
Ελλάδα 2.0 - Με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης