προστέθηκε στο καλάθι σας

Δεν είναι δυνατή η καταχώρηση παραγγελίας από την συγκεκριμένη χώρα. Παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε με το κατάστημα στο email rellasepe@gmail.com. United States

 6947441620 / 210 9017389 / 210 9016907

Koni Heavy Track

Άσχημες συνθήκες ή δρόμοι; Όταν η άσφαλτος είναι γεμάτη από χαλίκι, βρωμιά και σκόνη είναι πολύ επικίνδυνο. Το αμορτισέρ HEAVYTRACK® 4 x 4 από την KONl είναι η ιδανική επιλογή για όλα τα εδάφη. Αυτό το αμορτισέρ θα παραδώσει το βέλτιστο κράτημα καθώς και την άνεση τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου.

Τα 4 x 4 αμορτισέρ  έχουν αναπτυχθεί ειδικά από την KONI για 4WD και Sports Utility Vehicles (SUV). Δοκιμασμένα κάτω από ακραίες συνθήκες, αυτοί οι αποσβεστήρες για τζιπ ικανοποιούν τις υψηλότερες απαιτήσεις εκτός δρόμου όσον αφορά την ασφάλεια, τη σταθερότητα και την πρόσφυση.

Τα συγκεκριμένα αμορτισέρ εξασφαλίζουν μεγαλύτερη αντοχή για τους οδηγούς και τα οχήματα. Επίσης, στο δρόμο, μπορείτε να υπολογίζετε σε μεγαλύτερη άνεση και ένα υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας, μεγαλύτερη σταθερότητα και καλύτερο κράτημα στο δρόμο.

ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΑ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ 4x4 ΤΟΣΟ ΕΥΕΛΙΚΤΑ

Τα αμορτισέρ KONI HEAVY TRACK® είναι απλά και πλήρως ρυθμιζόμενα. Αυτό σημαίνει ότι η απόσβεση μπορεί να είναι πλήρως προσαρμοσμένη στις περιστάσεις.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Τα αμπορτισέρ KONI είναι ανώτερης ποιότητας. Αυτό είναι εμφανές όχι μόνο από τη στιβαρή κατασκευή τους αλλά και από τα υλικά τους, όπως οι σφραγίσεις που είναι ανθεκτικές σε υψηλές θερμοκρασίες.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ KONI

Ήδη από το 1857, η Koni ξεκίνησε ως επιχείρηση στο Oud Beijerland της Ολλανδίας, με την κατασκευή ιπποσκευών και ταπετσαριώn. Μέχρι το 1918, η παραγωγή είχε ενεργοποιηθεί στα καλύμματα καλοριφέρ και ελατηρίων και αργότερα επίσης στον ψεκασμό μετάλλο αυτοκινήτου. Το 1932, η Koni ξεκίνησε την παραγωγή των αμορτισέρ τριβής. Το 1940, ένας συλλέκτης αυτοκινήτων ήταν το πρώτο προϊόν που φέρει το όνομα Koni. Από το 1950, η Koni έχει εξελιχθεί από μια μικρή εξειδικευμένη τοπική εταιρεία σε μια πολυεθνική ειδική στα αμορτισέρ με θυγατρικές στη Γαλλία, τη Γερμανία και τις ΗΠΑ και με ανεξάρτητους εθνικούς διανομείς και πράκτορες σε περισσότερες από 90 χώρες στον κόσμο. Σήμερα η Koni αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως κατ 'εξοχήν ειδικός στην ποιότητα αμορτισέρ , εστιάζοντας αποκλειστικά στην υψηλής απόδοσης και τεχνολογίας αμορτισέρ για αυτοκίνητα, αγωνιστικά, φορτηγά καταλύματα, λεωφορεία, ρυμουλκούμενα, μηχανές και σιδηροδρομικό τροχαίο υλικό.

Η Koni αναπτύσσει, κατασκευάζει και πωλεί σε όλο τον κόσμο υψηλής ποιότητας και απόδοσης υδραυλικά αμορτισέρ και συστήματα για επιβατικά και αγωνιστικά αυτοκίνητα, λεωφορεία, φορτηγά, ρυμουλκούμενα, κλπ. Η Koni Automotive με τα αμορτισέρ της αγοράς, τα στηρίγματα και τα συστήματα απόσβεσης γίνεται ανώτερη σε ποιότητα και σε ικανότητα οδήγησης. Τα Koni Original Equipment προϊόντα είναι ειδικά σχεδιασμένα για να παράγονται σε μικρότερες ποσότητες για τα μοντέλα από μεγάλους κατασκευαστές ΟΕ ή για μοντέλα υψηλής απόδοσης (κατασκευαστές μηχανοκίνητου αθλητισμού).