προστέθηκε στο καλάθι σας

Δεν είναι δυνατή η καταχώρηση παραγγελίας από την συγκεκριμένη χώρα. Παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε με το κατάστημα στο email rellasepe@gmail.com. United States

 6947441620 / 210 9017389 / 210 9016907

Koni Str

Σπορ αμορτισέρ με ρυθμιζόμενες επιδόσεις. Έτοιμοι για το δρόμο; Για στροφές; Για αδρεναλίνη; Ξέρουμε τι σας ενθουσιάζει. Με την εισαγωγή του STR.T αμορτισέρ, θα δώσει σε όλους την απόλυτη αίσθηση του δρόμου.

Ακόμα και όταν οι συνθήκες οδήγησης ωθούνται στο όριο, θα μπορούν να βασίζονται πλήρως στην εμπειρία μας. Η εξαιρετικά υψηλή ταχύτητα αντίδρασης αυτής της γραμμής των αμορτισέρ του αθλητισμού φροντίζει γι' αυτό.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΓΝΩΡΙΣΜΑΤΑ

Αξεπέραστη τιμή/απόδοση αναλογία χάρη στην προσαρμοσμένη σύνθεση της ποιότητας, της τεχνογνωσίας και της εντυπωσιακής επίδοσης
Τέλειο κράτημα στο δρόμο και άριστος χειρισμός
Ξεχωριστά προσαρμοσμένο - ακριβώς το σωστό αμορτισέρ STR.T για κάθε τύπο οχήματος απευθείας από το εργοστάσιο

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ KONI

Ήδη από το 1857, η Koni ξεκίνησε ως επιχείρηση στο Oud Beijerland της Ολλανδίας, με την κατασκευή ιπποσκευών και ταπετσαριώn. Μέχρι το 1918, η παραγωγή είχε ενεργοποιηθεί στα καλύμματα καλοριφέρ και ελατηρίων και αργότερα επίσης στον ψεκασμό μετάλλο αυτοκινήτου. Το 1932, η Koni ξεκίνησε την παραγωγή των αμορτισέρ τριβής. Το 1940, ένας συλλέκτης αυτοκινήτων ήταν το πρώτο προϊόν που φέρει το όνομα Koni. Από το 1950, η Koni έχει εξελιχθεί από μια μικρή εξειδικευμένη τοπική εταιρεία σε μια πολυεθνική ειδική στα αμορτισέρ με θυγατρικές στη Γαλλία, τη Γερμανία και τις ΗΠΑ και με ανεξάρτητους εθνικούς διανομείς και πράκτορες σε περισσότερες από 90 χώρες στον κόσμο. Σήμερα η Koni αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως κατ 'εξοχήν ειδικός στην ποιότητα αμορτισέρ , εστιάζοντας αποκλειστικά στην υψηλής απόδοσης και τεχνολογίας αμορτισέρ για αυτοκίνητα, αγωνιστικά, φορτηγά καταλύματα, λεωφορεία, ρυμουλκούμενα, μηχανές και σιδηροδρομικό τροχαίο υλικό.

Η Koni αναπτύσσει, κατασκευάζει και πωλεί σε όλο τον κόσμο υψηλής ποιότητας και απόδοσης υδραυλικά αμορτισέρ και συστήματα για επιβατικά και αγωνιστικά αυτοκίνητα, λεωφορεία, φορτηγά, ρυμουλκούμενα, κλπ. Η Koni Automotive με τα αμορτισέρ της αγοράς, τα στηρίγματα και τα συστήματα απόσβεσης γίνεται ανώτερη σε ποιότητα και σε ικανότητα οδήγησης. Τα Koni Original Equipment προϊόντα είναι ειδικά σχεδιασμένα για να παράγονται σε μικρότερες ποσότητες για τα μοντέλα από μεγάλους κατασκευαστές ΟΕ ή για μοντέλα υψηλής απόδοσης (κατασκευαστές μηχανοκίνητου αθλητισμού).