προστέθηκε στο καλάθι σας

Δεν είναι δυνατή η καταχώρηση παραγγελίας από την συγκεκριμένη χώρα. Παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε με το κατάστημα στο email rellasepe@gmail.com. United States

 6947441620 / 210 9017389 / 210 9016907

Kayaba Ultra SR

Διπλός σωλήνας αμορτισέρ αερίου, στηρίγματα και δοχεία.Το Ultra SR είναι ειδικά σχεδιασμένο για εξαιρετική σταθερότητα οδήγησης με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια για φιλόδοξη σπορ οδήγηση με υψηλές απαιτήσεις στην οδική συμπεριφορά. Αέριο γεμάτο MacPherson.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ:

Για τον σπορ οδηγό
Εξαιρετική σταθερότητα οδήγησης με μέγιστη ασφάλεια

Σκληρότερη δύναμη απόσβεσης επιτρέπει σταθερό κράτημα στο δρόμο και στο τιμόνι

Υψηλή απόδοση όταν χρησιμοποιείται με ιμάντα χάλυβα ή ελαστικά χαμηλού προφίλ εξαλείφει πλήρως τον αφρό που εξασθενίζειτην απόδοση

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗN ΚΥΒ

Για σχεδόν έναν αιώνα η Kayaba (KYB) έχει ειδικευτεί σε υδραυλικά συστήματα, με τεχνολογία που χρησιμοποιείται ευρέως στην αεροναυπηγική, τις σιδηροδρομικές και τις θαλάσσιες βιομηχανίες. Η KYB είναι η κορυφαία εταιρεία της Ιαπωνίας στα υδραυλικά. Από τα 15 εργοστάσια της στην Ασία, την Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες, η KYB έχει ετήσια παραγωγική ικανότητα περισσότερα από 75 εκατομμύρια αμορτισέρ. Η KYB έχει το μεγαλύτερο εργοστάσιο αμορτισέρ στον κόσμο (στο Γκιφού της Ιαπωνίας), με χωρητικότητα πάνω από 50 εκατομμύρια τεμάχια. Είναι σε μεγάλο βαθμό αυτοματοποιημένη και μπορεί να αλλάξει από την παραγωγή ενός στύλου σε έναν άλλο σε 15 δευτερόλεπτα.

Η KYB παρέχει ανώτερης ποιότητας προϊόντα σε όλους τους πελάτες της σε ολόκληρο τον κόσμο, σε διάφορους κλάδους. Αυτό αναγνωρίζεται από το σλόγκαν της εταιρείας, "Η ακρίβειά μας, το Πλεονέκτημά σας". Η KYB ποτέ δεν θα θέσει σε κίνδυνο την ποιότητα των προϊόντων της. Όλα τα εργοστάσια της KYB έχουν πιστοποιηθεί με ISO9001, ISO14001 και QS9000.

Δες ολα τα Kayaba Ultra SR με ενα click!