προστέθηκε στο καλάθι σας

Δεν είναι δυνατή η καταχώρηση παραγγελίας από την συγκεκριμένη χώρα. Παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε με το κατάστημα στο email rellasepe@gmail.com. United States

 6947441620 / 210 9017389 / 210 9016907

Kayaba Excel G

Διπλός σωλήνας αμορτισέρ αερίου, στηρίγματα και δοχεία. Πατενταρισμένο σύστημα βαλβίδων καθώς και πεπιεσμένο αέριο αζώτου για την οδήγηση και την άνεση. Την ίδια στιγμή, μπορεί να μειώσει δραματικά το αερισμό ή τον αφρό που συχνά συμβαίνουν σε αμορτισέρ ωστε να προκαλέσουν την απόδοσή του και το ξεθώριασμα, ακόμα και μετά από λίγα λεπτά λειτουργίας.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ:

Αποκαθιστά τις επιδόσεις ΟΕ
Βαλβίδα που μειώνει τον αφρό
Τρεις φάσεις διπλών βαλβίδων
Τεφλόν με επικάλυψη από πιστόνι βαλβίδας
Ομοιογενής εσωτερικός κύλινδρος
Συνδεδεμένοι δακτύλιοι και περιβλήματα
Σκληρή επιχρωμιωμένη ράβδος εμβόλου

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗN ΚΥΒ

Για σχεδόν έναν αιώνα η Kayaba (KYB) έχει ειδικευτεί σε υδραυλικά συστήματα, με τεχνολογία που χρησιμοποιείται ευρέως στην αεροναυπηγική, τις σιδηροδρομικές και τις θαλάσσιες βιομηχανίες. Η KYB είναι η κορυφαία εταιρεία της Ιαπωνίας στα υδραυλικά. Από τα 15 εργοστάσια της στην Ασία, την Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες, η KYB έχει ετήσια παραγωγική ικανότητα περισσότερα από 75 εκατομμύρια αμορτισέρ. Η KYB έχει το μεγαλύτερο εργοστάσιο αμορτισέρ στον κόσμο (στο Γκιφού της Ιαπωνίας), με χωρητικότητα πάνω από 50 εκατομμύρια τεμάχια. Είναι σε μεγάλο βαθμό αυτοματοποιημένη και μπορεί να αλλάξει από την παραγωγή ενός στύλου σε έναν άλλο σε 15 δευτερόλεπτα.

Η KYB παρέχει ανώτερης ποιότητας προϊόντα σε όλους τους πελάτες της σε ολόκληρο τον κόσμο, σε διάφορους κλάδους. Αυτό αναγνωρίζεται από το σλόγκαν της εταιρείας, "Η ακρίβειά μας, το Πλεονέκτημά σας". Η KYB ποτέ δεν θα θέσει σε κίνδυνο την ποιότητα των προϊόντων της. Όλα τα εργοστάσια της KYB έχουν πιστοποιηθεί με ISO9001, ISO14001 και QS9000.