προστέθηκε στο καλάθι σας

Δεν είναι δυνατή η καταχώρηση παραγγελίας από την συγκεκριμένη χώρα. Παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε με το κατάστημα στο email rellasepe@gmail.com. United States

 6947441620 / 210 9017389 / 210 9016907

Bilstein B14 PSS

Τεχνολογία που έχει δοκιμαστεί στο μηχανοκίνητο αθλητισμό, χρησιμοποιείται στο δρόμο - σημαντικό πλεονέκτημα της Bilstein. Οι μηχανικοί της Bilstein έχουν αναπτύξει το απόλυτο σύστημα, το Bilstein B14 PSS.

Με το Bilstein B14 PSS, το ύψος του οχήματος μπορεί να μεταβάλλεται με το εύρος ρύθμισης περίπου 20 χιλιοστά, με χαμήλωμα κατά περίπου 50 χιλιοστά στο εμπρός και πίσω άξονα.

Ο εξαιρετικά αποτελεσματικός μονός σωλήνας/ανεστραμμένης τεχνολογίας του Bilstein B14 PPS παρέχει ισορροπημένη απόδοση στο δρόμο και οδηγική απόλαυση σε κάθε περίσταση!

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ:

Bilstein μονός σωλήνας/ανεστραμμένη τεχνολογία
Συντονισμένο στις δοκιμές οδήγησης της Bilstein
Δοκιμασμένο στο μηχανοκίνητο αθλητισμό
Ρυθμιζόμενο ύψος όταν εγκατασταθεί
Εγγεγραμμένο εύρος ρύθμιση
TÜV πιστοποιητικό

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ BILSTEIN

Καλώς ορίσατε στον κόσμο της Bilstein. Ένα όνομα που για περισσότερα από 50 χρόνια έχει ταυτιστεί με την έννοια υψηλές επιδόσεις στην τεχνολογία των αναρτήσεων. Αυτό αποδεικνύουν και οι πολλές εθνικές και διεθνείς επιτυχίες όσων χρησιμοποιούν στους αγώνες τα προϊόντα Bilstein και οι διάφορες διακρίσεις της εταιρείας ως "Best Brand". Η εμπιστοσύνη των πρωτοπόρων αυτοκινητοβιομηχανιών του κόσμου που για την εξέλιξη των μοντέλων τους εμπιστεύονται τις καινοτομίες και την ποιότητα των αναρτήσεων Bilstein. Για αυτό τον λόγο είμαστε σε θέση να προσφέρουμε για πολλά οχήματα των τελευταίων δεκαετιών αμορτισέρ και αναρτήσεις που έχουν προσαρμοστεί ειδικά για αυτά – στον τομέα της επισκευής, βελτίωσης ή του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Γνωρίστε τον κόσμο και την ποικιλία των προϊόντων μας από κοντά. Όμως το γνήσιο οδηγικό συναίσθημα που προσφέρει η Bilstein θα το νιώσετε μόνο μετά τα πρώτα χιλιόμετρα με προϊόντα της Bilstein. Σας ευχόμαστε ήδη από σήμερα απολαυστικά και ασφαλή χιλιόμετρα.

Η εταιρεία Bilstein υφίσταται από το 1873. Το 1954 οι μηχανικοί της άρχισαν να εξελίσσουν το προϊόν που επρόκειτο να κάνει το όνομα Bilstein διάσημο στον κόσμο του αυτοκινήτου: Τον πρώτο σε επίπεδο παραγωγής αποσβεστήρα μονού σωλήνα (αμορτισέρ) αερίου που δημιούργησε επανάσταση στην τεχνολογία των αναρτήσεων και παρείχε εντυπωσιακά χαρακτηριστικά ασφάλειας και άνεσης. Τοποθετήθηκε στο στάνταρ εξοπλισμό των αυτοκινήτων Mercedes-Benz για πρώτη φορά το 1957. Από τότε η Bilstein έχει γίνει συνώνυμο των καλύτερων αμορτισέρ αερίου. Σήμερα τα προϊόντα Bilstein αποτελούν μέρος της τεράστιας γκάμας προϊόντων που προμηθεύει η Thyssen Krupp Automotive Group στις αυτοκινητοβιομηχανίες.