προστέθηκε στο καλάθι σας

Δεν είναι δυνατή η καταχώρηση παραγγελίας από την συγκεκριμένη χώρα. Παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε με το κατάστημα στο email rellasepe@gmail.com. United States

 6947441620 / 210 9017389 / 210 9016907

Bilstein B8

Το χαμηλότερο δεν είναι απαραίτητα καλύτερο. Πάνω από όλα, δεν είναι η εμφάνιση που καθορίζει την ποιότητα του σασί, αλλά περισσότερο η βέλτιστη εναρμόνιση μεταξύ των ελατηρίων και των αποσβεστήρων σασί. Κατά συνέπεια, η Bilstein έχει αναπτύξει το Bilstein B8 Sprint για χαμηλωμένα οχήματα. Η περιορισμένη χρονικά υψηλή απόδοση αμορτισέρ είναι ο άριστος σύντροφος για σχεδόν κάθε σετ ελατηρίου, όταν πρόκειται για τη βελτιστοποίηση του σασί. Απότομες αλλαγές λωρίδας με μεγάλη ταχύτητα, εξομάλυνση κυματισμών στο έδαφος και των σταυρωτά αρμών διαστολής.

Το B8 Sprint από την Bilstein όχι μόνο σας κάνει να φαίνεστε καλά, σας επιτρέπει επίσης να οδηγείτε πάνω από όλα υπέροχα.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ:

Bilstein μονός σωλήνας/ανεστραμμένη τεχνολογία
Μειωμένο εκτεταμένο μήκος
Συντονισμένο στις δοκιμές οδήγησης της Bilstein
Υψηλή απόδοση αποθεματικών
Δεν απαιτείται TÜV-εγγραφή

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ BILSTEIN

Καλώς ορίσατε στον κόσμο της Bilstein. Ένα όνομα που για περισσότερα από 50 χρόνια έχει ταυτιστεί με την έννοια υψηλές επιδόσεις στην τεχνολογία των αναρτήσεων. Αυτό αποδεικνύουν και οι πολλές εθνικές και διεθνείς επιτυχίες όσων χρησιμοποιούν στους αγώνες τα προϊόντα Bilstein και οι διάφορες διακρίσεις της εταιρείας ως "Best Brand". Η εμπιστοσύνη των πρωτοπόρων αυτοκινητοβιομηχανιών του κόσμου που για την εξέλιξη των μοντέλων τους εμπιστεύονται τις καινοτομίες και την ποιότητα των αναρτήσεων Bilstein. Για αυτό τον λόγο είμαστε σε θέση να προσφέρουμε για πολλά οχήματα των τελευταίων δεκαετιών αμορτισέρ και αναρτήσεις που έχουν προσαρμοστεί ειδικά για αυτά – στον τομέα της επισκευής, βελτίωσης ή του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Γνωρίστε τον κόσμο και την ποικιλία των προϊόντων μας από κοντά. Όμως το γνήσιο οδηγικό συναίσθημα που προσφέρει η Bilstein θα το νιώσετε μόνο μετά τα πρώτα χιλιόμετρα με προϊόντα της Bilstein. Σας ευχόμαστε ήδη από σήμερα απολαυστικά και ασφαλή χιλιόμετρα.

Η εταιρεία Bilstein υφίσταται από το 1873. Το 1954 οι μηχανικοί της άρχισαν να εξελίσσουν το προϊόν που επρόκειτο να κάνει το όνομα Bilstein διάσημο στον κόσμο του αυτοκινήτου: Τον πρώτο σε επίπεδο παραγωγής αποσβεστήρα μονού σωλήνα (αμορτισέρ) αερίου που δημιούργησε επανάσταση στην τεχνολογία των αναρτήσεων και παρείχε εντυπωσιακά χαρακτηριστικά ασφάλειας και άνεσης. Τοποθετήθηκε στο στάνταρ εξοπλισμό των αυτοκινήτων Mercedes-Benz για πρώτη φορά το 1957. Από τότε η Bilstein έχει γίνει συνώνυμο των καλύτερων αμορτισέρ αερίου. Σήμερα τα προϊόντα Bilstein αποτελούν μέρος της τεράστιας γκάμας προϊόντων που προμηθεύει η Thyssen Krupp Automotive Group στις αυτοκινητοβιομηχανίες.