προστέθηκε στο καλάθι σας

Δεν είναι δυνατή η καταχώρηση παραγγελίας από την συγκεκριμένη χώρα. Παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε με το κατάστημα στο email rellasepe@gmail.com. United States

 6947441620 / 210 9017389 / 210 9016907

List of products by manufacturer Apex

Ένα Apex ® Sport ελατήριο αντικαθιστά εύκολα τα τυποποιημένα ελατήρια στο αυτοκίνητό σας. Θα μειώσει το αυτοκίνητο περίπου 30 με 40 χιλιοστά. Αυτό όχι μόνο θα βελτιώσει το χειρισμό του αυτοκινήτου, την ανταπόκριση και πρόσφυση, αλλά θα προσθέσει επιπλέον ένα στυλ που θα κάνει το αυτοκίνητό σας να έχει διαφορετική εμφάνιση από τα υπόλοιπα. Η διαδρομή θα είναι λίγο πιο σταθερή, ας πούμε πιο σπορ, αλλά ποτέ δεν θα είναι δύσκολη.

Τα ελατήρια αυτοκινήτων έχουν φαινομενικά απλό σχήμα, αλλά προσφέρουν σημαντική επίδραση στην οδήγηση και το χειρισμό. Το να επιλεχθεί το σωστό προϋποθέτει κατάλληλα άτομα που πρέπει να έχουν μια καλή αντίληψη της συμπεριφοράς ενός αυτοκινήτου, να το έχουν αναλύσει και κατά συνέπεια να έχουν καθαρό μυαλό των απαιτούμενων τροποποιήσεων. Η Apex παρέχει το καλύτερο προσωπικό που θα έχει πάντα μια βελτιστοποιημένη και εκλεπτυσμένη λύση.

More

No products for this manufacturer.